Skip to main content
Autoværket i Kerteminde

Salg af biler

Hvis du er på udkig efter en brugt bil, er det altid en god idé at vælge en pålidelig brugtbilsforhandler. Det kan være svært at skelne mellem en dygtig brugtvognsforhandler og en mindre professionel. Hos LB Auto er vi altid ærlige og kvalitetsbevidste i vores salg af brugte biler. 

Du slipper for alt besværet

Vi sørger for, at dit brugsvognskøb foregår gnidningsfrit, hvor du får den rette rådgivning hele vejen og ikke er i tvivl om noget under forhandlingerne. Vi har et bredt udvalg og giver dig også muligheden for at bytte med din nuværende bil.  

Stort udvalg

Flere mærker og modeller

2 års reklamationsret

Vi stiller en god garanti

Vi bytter gerne

Der er penge at spare

Løbende rådgivning

Vi er ærlige og troværdige hele vejen

Leder du efter noget helt særligt? Du må meget gerne tage kontakt til os, hvor vi vil forsøge at opfylde dit ønske! Ring eller skriv og hør mere.

Skal du købe bil? Vi hjælper dig.

Vælg rigtigt. første gang!

At skifte din bil ud er en stor beslutning, og der er mange forskellige faktorer, som spiller ind under denne beslutning. Derfor er det vigtigt, at du har en pålidelig forhandler, som vil det bedste for dig frem for sine egne behov. Det finder du altid hos LB Auto:

Vi rådgiver og vejleder dig indenfor de biler, du er interesseret i, og hjælper dig med at finde en passende pris på din nuværende vogn. 

Hos LB Auto har vi et meget bredt udvalg af brugte biler, hvor du kan finde alt fra Volkswagen til Seat. Vi hjælper dig meget gerne med rådgivning indenfor de forskellige mærker og modeller.