Skip to main content
Autoværket i Kerteminde

Velkommen i værkstedet

Hos LB Auto er vi kompetente mekanikere, som står klar til at hjælpe med reparation og servicering af din bil – uanset mærke. Vi er DBR certificeret, som forudsætter et veludført værkstedarbejde samt sikre efteruddannelse til vores mekanikere. 

Problemsøgning

Vi undersøger grundigt dit køretøj ved ankomst

Når du afleverer dit køretøj hos LB Auto, kan du være helt sikker på, at det er i sikre hænder. Vores mekanikere sørger for, at de løbende ajourføre sig med ny viden i takt med, at bilmodeller udvikler sig. Vi udfører alle typer af reparationer:

  • Fejlfinding og reparation af motor, bremser, styretøj og bilens elektriske installationer
  • Klargøring til syn
  • Rust- og pladearbejde samt opretning af buler og lakskader udfører vi ikke selv på værkstedet, men vi benytter vores faste samarbejdspartner til disse opgaver
  • Vi kan også få sendt din bil til undervognbehandling

Det er desværre ikke muligt for at udføre problemløsning via telefon eller pr. email. Har din bil en mislyd eller andet, så bestil tid på værkstedet, hvor vi har mulighed for at tilbyde dig seriøs og professionel hjælp.

Løsningen

Vi udskifter eller reparerer ødelagte dele på køretøjet

Når fejlen i dit køretøj er fundet, sørger vi selvfølgelig for at køretøjet for den helt rette behandling, og at beskadigede dele bliver repareret eller udskiftet med nye. 

Hvis det kræver en større udskiftning eller reperation, kontakter vi dig. Der er ingen uforudsete udgifter hos LB auto. Vi informerer dig altid om forholdene. 

Vi finder frem til den løsning, som vi mener er den rette for dit køretøj. Men dette er selvfølgelig et samarbejde mellem os og kunden, hvor vi sørger for klar og tydelig kommunikation. 

Aflevering af bilen

Vi sikre os at bilen er i tiptop stand ved aflevering


Hos LB Auto sætter vi en meget stor ære i at aflevere bilen i god stand, så den er klar til at køre igen, når du henter den. 

Vi sørger for at besvare alle dine spørgsmål ved fremmødet, og hvis du har særlige ønsker eller bekymringer efter reparationen af bilen, så kan vi træffes via telefon eller mail.